Preview Mode Links will not work in preview mode

Tyngre Old School, med Ashkan Aghili som den gemensamma nämnaren och med Abbe Mattson & Linnea Enstedt som ambulerande sidekick. Podden handlar om ämnen och gäster som motiverar och inspirerar med träningen som en röd tråd. Alla gäster har en historia att berätta som både rör och berör.

Nov 24, 2023

Ashkan och Albin pratar idag om post show rebound och hur man ska hantera det på ett smart sätt, samt surrar lite om hur man prioriterar släpande muskelgrupper.

Tyngre Old School, med Ashkan Aghili som den gemensamma nämnaren och med Albin Mattsson och Linnea Enstedt som ambulerande sidekick.

Podden handlar om...


Nov 17, 2023

Ashkan och Linnea plockar fram sina favoritövningar för varje muskelgrupp och berättar hur valen har utvecklats under deras träningskarriärer. Dessutom avslöjar de sin bortglömda favoritövning – en dold pärla i träningsvärlden som de sällan ser användas idag.

Tyngre Old School, med Ashkan Aghili som den...


Nov 10, 2023

Episod 254 gästas av entreprenören och kreatören Linus Brostedt. Vi pratar om träning, positivitet, näthat och hur man ska bemöta troll på sociala medier.

Tyngre Old School, med Ashkan Aghili som den gemensamma nämnaren och med Albin Mattsson och Linnea Enstedt som ambulerande sidekick.

Podden handlar om ämnen...


Nov 3, 2023

Vi pratar lite om hur det är och hur man mår sista veckorna på en tävlingsdiet. Samt diskuterar om hur har en smart "approach" när det kommer till att ladda upp på tävlingsdagen.

Tyngre Old School, med Ashkan Aghili som den gemensamma nämnaren och med Albin Mattsson och Linnea Enstedt som ambulerande...