Preview Mode Links will not work in preview mode

Tyngre Old School, med Ashkan Aghili som den gemensamma nämnaren och med Abbe Mattson & Linnea Enstedt som ambulerande sidekick. Podden handlar om ämnen och gäster som motiverar och inspirerar med träningen som en röd tråd. Alla gäster har en historia att berätta som både rör och berör.

Sep 21, 2018

Vi tar pulsen på The Viking Warrior – Christer Norman. Hur mår han? Vad är det som driver honom? Dessutom försöker vi reda ut hur länge sedan han gjorde sin första tävling. Slår dieten ut minnet? Allt detta samt en hel del anekdoter från både Christer och oss.  

  • 00:06:17 – Gäst in
  • 01:05:36 – Gäst...


Sep 14, 2018

Vi snackar med Christofer Nober bara fyra veckor innan tävlingen som kan ge honom bodybuildingens heliga Graal - IFBB Pro Card. Hur mår han? Hur tränar han? Hur ser han på hela bodybuildingcirkusen, var det bättre förr? Och det viktigaste av allt – han berättar om känslorna som hör ihop med att äta grus och...


Sep 7, 2018

Tyngre Old School: Om svunna gyllene fysiker och om hur mycket bättre byggningen egentligen var förr – med Fredrik Age & Ashkan Aghili. Denna vecka, en frågestund:

  • 00:05:24 – Samma muskelgrupp en eller flera gånger i veckan?
  • 00:11:08 – Antal set och reps per muskelgrupp?
  • 00:18:39 – Vem har den snyggaste...