Preview Mode Links will not work in preview mode

Tyngre Old School, med Ashkan Aghili som den gemensamma nämnaren och med Abbe Mattson & Linnea Enstedt som ambulerande sidekick. Podden handlar om ämnen och gäster som motiverar och inspirerar med träningen som en röd tråd. Alla gäster har en historia att berätta som både rör och berör.

Feb 26, 2021

Vi snackar lite om organisationen NPC:s intåg i Sverige. Vad kan det betyda? Vad tycker vi? Dessutom avhandlar vi hur ett gym ska se ut för att ge den mest optimala känslan. Allt detta och mycket mer blandat med skratt och anekdoter.

Tyngre Old School: ämnen och gäster som motiverar och inspirerar med träningen...


Feb 19, 2021

Vi snackar lite om vår nuvarande träningsstatus och hur vi optimerar träningen på bästa sätt. Dessutom pratar vi lite restriktioner och allt vad det kan innebära. Allt detta och mycket mer blandat med skratt och anekdoter.

Tyngre Old School: ämnen och gäster som motiverar och inspirerar med träningen som en...


Feb 12, 2021

Vi snackar med brottarlegendaren Jimmy Samuelsson. Hör honom berätta om sin resa kring träningen och vad det är som driver honom. Allt detta och mycket mer blandat med skratt och anekdoter.

  • 00:01:57 - Jimmy in

Tyngre Old School: ämnen och gäster som motiverar och inspirerar med träningen som en röd tråd. Alla...


Feb 5, 2021

Vi surrar ett tag med symmetritjuven Robert Berg om allt mellan vader och egen kroppsmålning. Hur går träningen då? Vad är viktigast egentligen: att se stark ut eller att vara stark? Allt detta och mycket mer blandat med skratt och anekdoter.

  • 00:02:08 - Robert in

Tyngre Old School: ämnen och gäster...