Preview Mode Links will not work in preview mode

Tyngre Old School, med Ashkan Aghili som den gemensamma nämnaren och med Abbe Mattson & Linnea Enstedt som ambulerande sidekick. Podden handlar om ämnen och gäster som motiverar och inspirerar med träningen som en röd tråd. Alla gäster har en historia att berätta som både rör och berör.

Apr 12, 2024

Engelsk råstyrka gästar podden i form av en av världens starkaste män – Adam Bishop. Att han är stark fattar ni ju, men visste ni att han även pysslat med bobsleigh?

Hur en strongman klarar bobsleigh, livet som strongmanproffs, att träna och äta som en strongman och proffssatsningen mot World Strongest Man i...


Apr 5, 2024

Niklas Andersson är en erfaren kiropraktor som hjälper människor att leva ett sundare, rörligare och ett mindre smärtsamt liv.

Niklas har byggt en stark närvaro på sociala medier genom att belysa, ifrågasätta och slå hål på myter kring olika behandlingsmetoder. Vi pratar om hur man ska göra om man...


Mar 29, 2024

Podden gästas av Matilda Jansson, digital kreatör och tävlande atlet. Matilda har knäppt några av de mest episka tävlingsbilderna de senaste åren på hemmaplan.

Vi pratar med henne om hennes flytt till Spanien, hur det är att vara vegetarian och tävlande atlet samt hur hennes planer ser ut närmaste tiden.


Mar 22, 2024

Avsnitt 273 gästas av Dr. Mike Israetel – elitbodybuilder och innehavare av brunt bälte i BJJ, men framförallt känd för sina evidensbaserade träningsfilosofier.

Med sju års utbildning inom träning som slutade med en PhD i träningsfysiologi är han en träningsnörd av rang både i gymmet och i sin konsumtion...


Mar 15, 2024

Gymentreprenören och coachen Saad Saad gästar podden. Vi pratar om tävling, coaching och hur det är att ta hand om 100 atleter.

Tyngre Old School, med Ashkan Aghili som den gemensamma nämnaren och med Albin Mattsson och Linnea Enstedt som ambulerande sidekick.

Podden handlar om ämnen och gäster som motiverar och...