Preview Mode Links will not work in preview mode

Tyngre Old School, med Ashkan Aghili som den gemensamma nämnaren och med Abbe Mattson & Linnea Enstedt som ambulerande sidekick. Podden handlar om ämnen och gäster som motiverar och inspirerar med träningen som en röd tråd. Alla gäster har en historia att berätta som både rör och berör.

Jan 26, 2024

Ashkan och Abbe kör en efterlängtad frågestund. Vi tar upp frågor som vi har fått in av våra följare och lyssnare och besvarar dessa på bästa möjliga sätt.

Tyngre Old School, med Ashkan Aghili som den gemensamma nämnaren och med Albin Mattsson och Linnea Enstedt som ambulerande sidekick.

Podden handlar om...


Jan 19, 2024

Entreprenören och inspiratören Anna Stålnacke är en dunderkraft i branschen med många järn i elden. Anna har verkligen på sitt sätt haft en stark påverkan på fitnessverige.

Vi har många frågor till Anna om hennes resa från när hon startade till där hon är nu, och om hon har några planer på att slå av...


Jan 12, 2024

Vi tar pulsen på Greg Taylor, monstret från Skottland, som tog oss alla med storm sist han stod på scen. Vi pratar träning, bodybuilding och om vad som har varit hans framgångsfaktor.

Gregs åsikt är att många som är på väg in i sporten har fel fokus, och han berättar vad de istället borde göra för att...


Jan 5, 2024

Ashkan och Linnea pratar om begreppet influencers och varför det nästan har blivit skällsord? Vi pratar även nyårslöften samt våra planer inför kommande månader.

Tyngre Old School, med Ashkan Aghili som den gemensamma nämnaren och med Albin Mattsson och Linnea Enstedt som ambulerande sidekick.

Podden handlar...