Preview Mode Links will not work in preview mode

Tyngre Old School, med Ashkan Aghili som den gemensamma nämnaren och med Abbe Mattson & Linnea Enstedt som ambulerande sidekick. Podden handlar om ämnen och gäster som motiverar och inspirerar med träningen som en röd tråd. Alla gäster har en historia att berätta som både rör och berör.

Aug 25, 2023

Vi snackar om brister och hur är det: kan man någonsin bli komplett om man har brister? Dessutom surrar vi lite om lärdomar. Allt detta och mycket mer blandat med skratt och anekdoter.

Tyngre Old School: ämnen och gäster som motiverar och inspirerar med träningen som en röd tråd. Alla våra gäster har en...


Aug 18, 2023

Vi snackar med Erin Thomson, IFBB Figure Pro. Hör henne berätta om hennes resa från dansare och simmare till proffsscenen. Vad är det som driver henne? Hur ser på livsstilen? Allt detta och mycket mer blandat med skratt och anekdoter.

Tyngre Old School: ämnen och gäster som motiverar och inspirerar med träningen...


Aug 11, 2023

Vi snackar om strömmen av influencers som predikar om olika saker likt kvacksalvare och hur det påverkar oss. Dessutom glider vi in lite på kosttillskott och övningar. Allt detta och mycket mer blandat med skratt och anekdoter.

Tyngre Old School: ämnen och gäster som motiverar och inspirerar med träningen som en...