Preview Mode Links will not work in preview mode

Tyngre Old School, med Ashkan Aghili som den gemensamma nämnaren och med Abbe Mattson & Linnea Enstedt som ambulerande sidekick. Podden handlar om ämnen och gäster som motiverar och inspirerar med träningen som en röd tråd. Alla gäster har en historia att berätta som både rör och berör.

Dec 13, 2019

Vi snackar med bodybuildinglegenden och dubbla Arnolds Classic-vinnaren Kevin Levrone och hör om hans resa i träningens värld. Vad är det som driver honom? Hur ser han på branschen idag och hur har den ändrats?

Dessutom frågar vi honom om hans något unika approach till tävlingssatsningar och även hans syn på Mr Olympia då och nu. Vi hör honom också berätta om hur det kom sig när Ronnie Coleman till slut blev blev Mr Olympia.

  • 00:14:35 – Kevin in

Tyngre Old School: ämnen och gäster som motiverar och inspirerar med träningen som en röd tråd. Alla våra gäster har en historia att berätta som både rör och berör – med Fredrik Age & Ashkan Aghili.

Du som lyssnar på vår podcast får gärna betygsätta den på Apple Podcasts – lämna gärna en recension. Då blir podden mer synlig för andra plus att vi värdar blir glada.